Όπως αναφέραμε με προηγούμενο άρθρο μας, είναι διαθέσιμη η νέα σειρά προϊόντων της CADDX xGEN Connect, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η CADDX πρωτοπορεί στο κομμάτι της ασφάλειας και αλλάζει προς το καλύτερο τα μέχρι στιγμής τεχνολογικά επιτεύγματα στον κλάδο της παροχής ασφαλείας μέσω συναγερμών.

Το ερώτημα όμως είναι γιατί να μεταβώ στη νέα Μονάδα της CADDX xGen Connect?

Η απάντηση είναι απλή!

Διότι μέσω της προμήθειας του συστήματος από την G.I SECURITY

▪️ Θα μπορείτε να αναβαθμήσετε εύκολα σε υπάρχοντες πελάτες με πίνακες ΝΧ πηγαινοντάς τους σε IP

▪️ Θα μπορείτε να αναβαθμίσετε πλακέτα για λειτουργία και διαχείριση μέσω εφαρμογής

▪️ Να συνδέσετε τους πελάτες σας στην πλατφόρμα UltraSync Cloud

▪️ Θα έχετε διαθέσιμες νέες τεχνολογίες και δυνατότητες σε παρόμοια πλακέτα και αρχιτεκτονική

▪️ Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση plug and play

▪️ Απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του Ultrasync Cloud

▪️ Συμβατό με BUS του NX

▪️ Συμβατό με BUS του xGen

📌 Βέβαια δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και τα οφέλη του CADDX xGen Connect:

▪️ Το xGen Connect διαθέτει ενσωματωμένη επικοινωνία IP, κρυπτογραφημένη επικοινωνία δεδομένων και (ανάλογα με την έκδοση) έναν τυπικό ή προαιρετικό διπλό ασύρματο δέκτη 433 MHz, ο οποίος υποστηρίζει τόσο τα 60 bit παλαιού τύπου όσο και τα νέα ασύρματα πρωτόκολλα LoNa 80 bit.

▪️ Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα UltraSync Cloud, το xGen Connect διαθέτει μια παρακολούθηση πολλών επιπέδων και μπορεί να συνδεθεί σε κέντρο λήψεων σημάτων

▪️ Μια προαιρετική μονάδα 4G / Wi-Fi προσθέτει δυνατότητες επικοινωνίας για κινητά 4G, επιτρέποντας την αναφορά συναγερμών και την απομακρυσμένη συνδεσιμότητα μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G και μέσω της πλατφόρμας UltraSync Cloud. Με σύνδεση Wi-Fi, δεν απαιτείται καλώδιο μεταξύ του κέντρου και του δρομολογητή και η οθόνης αφής UX-TOUCH συνδέεται απλά και με ασφάλεια.

▪️ Ενσωμάτωση καμερών (έως 16 κάμερες) διευκολύνεται με την υποστήριξη IP καμερών

▪️ Οι συμβατές με Z-Wave συσκευές που διευκολύνουν τον αυτοματισμό και τον έλεγχο του φωτισμού, των κλειδαριών πορτών και των συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού για εφαρμογές άνεσης στα σπίτια.

▪️ Συμβατό με μια ποικιλία πληκτρολογίων, όπως η οθόνη αφής NXG-1820 3,5 “και το ασύρματο πληκτρολόγιο αφής UX-TOUCH 7” καθώς και τα πληκτρολόγια LCD που θα κυκλοφόρησουν NXG-183X με ενσωματωμένο αναγνώστη εγγύτητας Mifare.

▪️ Συμβατότητα με τα πληκτρολόγια και τα περιφερειακά της σειράς networX

Για την επίσημη ενημερωσή σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.gisecurity.gr και στα social media Facebook, Instagram, Youtube και Twitter.

Το Securitynews.gr υποστηρίζει και προωθεί εταιρείες όπως η G.I SECURITY. Εταιρείες που εκτός από την κερδοφορία, έχουν διαχρονικά αποδείξει εμπράκτως ότι η διασφάλιση της ασφάλειας και της κοινωνικής ευημερίας μέσω αυτής μπορούν και πρέπει να συμβαδίζουν. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, όταν εταιρείες όπως η G.I SECURITY αποτελούν πρεσβευτές και πρωτοπόρει της ασφάλειας σε έναν κλάδο που σταδιακά μεταβάλλεται μέρα με τη μέρα.

Εν κατακλείδι, οφείλουμε να αναδείξουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια και για την ιδιαίτερα θετική και αποτελεσματική εταιρική κοινωνική ευθύνη της εν λόγω εταιρείας.