Το νέο ξέσπασμα κορονοϊού έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες για τη δημόσια υγεία και την προσωπική υγιεινή.

Η ασθένεια μπορεί περιστασιακά να προκαλέσει συμπτώματα όπως ο υψηλός πυρετός και το ZK-TD100 είναι ένα σύστημα θερμόμετρου υπέρυθρων με μέτρηση πλήθους που πέρασαν με σωστή θερμοκρασία και αριθμό συναγερμών που δίνει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

ZKTeco's Access Control checkpoint with body temperature measurement | ZKTeco Europe

Μπορεί να βοηθήσει στη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος στο μέτωπο και στον καρπό των επιβατών. Εάν η θερμοκρασία που ανιχνεύεται είναι πάνω από 37,3 ° C ή οποιαδήποτε άλλη τιμή έχει οριστεί από τον διαχειριστή χρήστη, το ZK-TD100 θα ενεργοποιήσει έναν συναγερμό για να ενημερώσει τους φρουρούς ή υπεύθυνους.

Αυτό το προϊόν έχει μεγάλη ευελιξία και δίνει διαφορετικές λύσεις, επειδή είναι εύκολο να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε σημείο επιθυμούμε.

Τα βασικά χαρακτηριστικά:

-Μέτρηση θερμοκρασίας σώματος χωρίς άγγιγμα

-Συναγερμός υψηλής θερμοκρασίας

-Δεν απαιτείται εγκατάσταση

-Υποστήριξη αντιστάθμισης θερμοκρασίας

-Προσαρμόσιμο ύψος αισθητήρα θερμοκρασίας από το έδαφος

-Αριθμός επιτυχιών και αριθμός συναγερμών

Kατασκευαστής : ZKTeco
Είδος Κάμερας : ΘΕΡΜΙΚΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "Προηγμένο Σύστημα για Ακριβή και Ταχεία Θερμομέτρηση. Κατάλληλο για εργασιακούς χώρους (καταστήματα, εταιρείες, γραφεία, οργανισμούς κ.α.), χώρους διασκέδασης (εμπορικά κέντρα, καφετέριες, εστιατόρια, γήπεδα κ.α.), μέσα μεταφοράς (σταθμούς μετρό, τρένων, πλοίων, αεροδρόμια κ.α.) και οποιονδήποτε άλλο χώρο που χρήζει υγειονομικής προστασίας. ZK-TD100 ZK ECO 36.7 Επικοινωνήστε 210-6040-601"

Η G.I. SECURITY S.A. ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας, δραστηριοποιείται μόνο στην Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει στην Ελλάδα.