Η εμβληματική σειρά με τα συστήματα ασφαλείας CADDX NetworX φημίζεται για τη λειτουργικότητά της και το πόσο φιλική είναι προς το χρήστη. Έχουν δοκιμαστεί με τεράστια επιτυχία για περισσότερα από 25 χρόνια, καθιστώντας το ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα ασφαλείας παγκοσμίως.

Το νέο Caddx xGenConnect – ο φυσικός διάδοχος του NetworX – διατηρεί αυτήν την παράδοση αλλά προσθέτει μια σειρά νέων τεχνολογία για τη δημιουργία ενός από τα πιο ισχυρά πάνελ παγκοσμίως που διατίθεται στην αγορά.

Το xGen είναι μια πραγματικά κλιμακούμενη πλατφόρμα. Η μονάδα CPU έχει ενσωματωμένο το IP και μπορεί να αναβαθμιστεί με μια μονάδα plug-in και σε 4G. Το σύστημα υποστηρίζει από 8 ζώνες μέχρι 512 ζώνες, εάν χρησιμοποιούνται επεκτάσεις ζωνών.

Το xGen και το Zerowire ανήκουν στην νέα και ίδια πλατφόρμα της CADDX, και έτσι προγραμματίζουν το ίδιο και υποστηρίζουν τις ίδιες ασύρματες συσκευές (έως και 192) και επεκτάσεις όπως η οθόνη αφής και συνδέονται με τις ίδιες υπηρεσίες UltraSync. Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει και να προγραμματιστεί από ένα πληκτρολόγιο αφής, το Ultrasync + App ή την ενσωματωμένη διασύνδεση Web.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον συναγερμό σας, να ελέγξετε τις κλειδαριές θυρών και παραθύρων και να ασφαλίσετε το σπίτι σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύστημά σας 24 ώρες το 24ωρο από έναν επαγγελματικό κεντρικό σταθμό που μπορεί να αποστείλει την αστυνομία, την πυροσβεστική υπηρεσία ή την ιατρική βοήθεια όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη στο σπίτι σας.

Η εφαρμογή απομακρυσμένης διαχείρισης UltraSync επεκτείνει τις προγραμματιστικές και διαδραστικές δυνατότητες του πίνακα xGen πέρα από την μπροστινή πόρτα σας. Υποστηρίζει μεγάλο αριθμό συσκευών; Συμβατό με μια μεγάλη γκάμα ασύρματων αισθητήρων. Παρέχει ασφαλή σύνδεση μέσω του UltraSync. Απλή εγκατάσταση, προγραμματισμός και έλεγχος.

Ελάτε να δείτε να νέα μοντέλα xGen Connect NXG-4NXG-8 και NXG-9.

Η G.I. SECURITY S.A. ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας, δραστηριοποιείται μόνο στην Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει στην Ελλάδα.