Είναι πλέον γεγονός! Διαθέσιμη η νέα σειρά προϊόντων της CADDX xGEN Connect.

G.I. SECURITY S.A. – Νέο CADDX xGen Connect, απεριόριστες δυνατότητες και εμπειρία 40 χρόνων

Νέο CADDX xGen Connect, απεριόριστες δυνατότητες και εμπειρία 40 χρόνων//www.gisecurity.gr/content/65/ta-nea-mas-/Βρείτε την πλήρη γκάμα της Νέας σειράς της Caddx xGen Connect στη G.I. SECURITY S.A.Πλήρη Συμβατότητα με την σειρά της CADDX NetworX.Διαθέτει 2 ξεχωριστά bus για σύνδεση συμβατών περιφερειακών συσκευών της σειράς NetworX και της σειράς xGen.Οι διαστάσεις της πλακέτας είναι ίδιες με της πλακέτας NX-4BO και NX-8BO (Σειρά NetworX) ώστε να διευκολυνθεί η αναβάθμιση της υπάρχουσας εγκατάστασης. 📞 Τηλεφωνήστε στο 210 60 40 601 ή δηλώστε συμμετοχή στο website μας για Τεχνικό Σεμινάριο για εσάς και την ομάδα σας, για τη νέα μονάδα της CADDX xGen ConnectΝέο CADDX xGen Connect, συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.Αποδεδειγμένη αξιοπιστία της σειράς της CADDX NetworX για πάνω από 25 χρόνια!G.I. SECURITY S.A – Ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε!#gisecuritysa #gisecurity #GI #OfficialDistributor #newproduct #alarm #detection #securitysystems #cctv #accesscontrol #homesecurity #CADDX #TIANDY #RISCO #TANE #TAKEX #WEBRO #Unipos #VENITEM #tvt #KERI #DETNOV #xGen #zeroWire #WINLAND #SIMA #SIRSEN #DIXIE #OPTEX #Greece

Δημοσιεύτηκε από GI SECURITY στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Για ακόμη μια φορά η CADDX πρωτοπορεί στο κομμάτι της ασφάλειας και αλλάζει προς το καλύτερο τα μέχρι στιγμής τεχνολογικά επιτεύγματα στον κλάδο της παροχής ασφαλείας μέσω συναγερμών.

Νέες Κεντρικές Μονάδες xGEN

Η CADDX κάνει μια νέα προσθήκη στη γκάμα της και αλλάζει και πάλι τα δεδομένα στο χώρο του συναγερμού. Η νέα σειρά των μονάδων που κυκλοφορήσε, θα ονομάζεται xGen Connect και θα διαθέτει έως 8 ενσωματωμένες ζώνες,  έως 8 partitions, θα υποστηρίζει μέχρι 48 ζώνες, θα διαθέτει ενσωματωμένο IP και προεραιτικά δέκτη Zwave για υποστήριξη όλων των Zwave συσκευών, WiFi-4G και δέκτη LoNa.

Πλήρη Συμβατότητα με την σειρά της CADDX NetworX.

Διαθέτει 2 ξεχωριστά bus για σύνδεση συμβατών περιφερειακών συσκευών της σειράς NetworX και της σειράς xGen. Οι διαστάσεις της πλακέτας είναι ίδιες με της πλακέτας NX-4BO και NX-8BO (Σειρά NetworX) ώστε να διευκολυνθεί η αναβάθμιση της υπάρχουσας εγκατάστασης.

Πολλά από τα παρελκόμενα της CADDX, της οικογένειας networX μπορούν να συνεργαστούν με τη σειρά xGen Connect καθώς διαθέτει εκτός από 4-wire RS-485 xGen BUS επικοινωνίας (για περιφερειακά της σειράς NXG) και 3-wire BUS επικοινωνίας (της σειράς networX).

Τα περισσότερα πληκτρολόγια και οι επεκτάσεις ζωνών από την υφιστάμενη σειρά της CADDX μπορούν να λειτουργήσουν και στο καινούργιο xGen Connect αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το βάρος που δίνει η CADDX στη συμβατότητα των περιφερειακών της και δίνοντας πλήρη ευελιξία στον τρόπο εγκατάστασης που θα επιλέξει ο εγκαταστάτης.

Χαρακτηριστικά NXG-4 NXG-8 NXG-9
Ενσωματωμένες ζώνες 4 8 8
Μέγιστες Ζώνες 4 ενσύρματες ή 16 ασύρματες 48 ενσύρματες ή ασύρματες 48 ενσύρματες ή ασύρματες
Partitions 4 8 8
Χρήστες 40 100 100
Τηλεχειριστήρια 8 16 16
Πληκτρολόγια 16 24 24
Μέγιστος αριθμός Modules 24 32 32
Ενσωματωμένες έξοδοι 3 OC, BELL 4OC, BELL, Smoke 4OC, BELL, Smoke
Events 1024 1024 1024

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NXG-8/NXG-9

 • 8 ζώνες ενσωματωμένες
 • Εώς 48 ζώνες (ενσύρματες ή ασύρματες)
 • Εώς 32 ασύρματα τηλεχειριστήρια
 • Legacy & LoNa 433MHz δέκτη RF
 • Εώς 8 partitions
 • Εώς 100 χρήστες, κάθε χρήστης με έως και 4 επίπεδα προφίλ
 • Υποστήριξη εώς 32 συσκευές (επεκτάσεις και πληκτρολόγια)
 • Μέγιστο 16 πληκτρολόγια
 • xGen και NetworX bus επικοινωνίας
 • Υποστηρίζει Διπλασιασμό ζωνών και πολλαπλές EOL αντιστάσεις
 • Υποστήριξη έως 16 καμερών UltraSync
 • Z-Wave® Home Automation
 • 4 προγραμματιζόμενες εξόδους ενσωματωμένες
 • Actions και προγραμματισμός σκηνών
 • 10 / 100Base-T σύνδεση IP / LAN
 • Προαιρετική μονάδα 4G / Wi-Fi plug-in
 • Ενσωματωμένος web server
 • Λογισμικό προγραμματισμού DLX900
 • Αναβάθμιση λογισμικού μέσω USBUP-EUR-V2 ή DLX900 μέσω του δικτύου

Το νέο xGen Connect

Ως μέρος της οικογένειας της CADDX, η σειρά xGen Connect προσφέρει ένα νέο σύστημα που προσφέρει επεκτασιμότητα, ευελιξία και το πιο σημαντικό, συμβατότητα, κάτι το οποίο ξεχωρίζει τα CADDX από τα άλλα συστήματα συναγερμού, επιτρέποντας στους επαγγελματίες εγκαταστάτες να αξιοποιούν μια ενιαία πλατφόρμα για νέες εγκαταστάσεις, συνδυάζοντας όλη την γκάμα της CADDX με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που απαιτεί η νέα εποχή.

Το xGen Connect είναι ένας έξυπνος υβριδικός πίνακας συναγερμού που είναι ιδανικός για κατοικίες ή βιομηχανικές εφαρμογές. Με την ικανότητα να ελέγχει μέχρι 48 ζώνες, 8 partitions και μέχρι 100 χρήστες, έχει την ευελιξία να ανταποκριθεί άμεσα στις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας.

Η ενσωματωμένη θύρα ethernet επιτρέπει μια ασφαλή σύνδεση με το UltraSync, προσφέροντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τις αναφορές συναγερμών και απομακρυσμένη συνδεσιμότητα.

Μια προαιρετική μονάδα 4G & Wi-Fi router plug-in είναι διαθέσιμη για backup ή για πρωτεύουσα συνδεσιμότητα με το Cloud UltraSync. Την ίδια στιγμή, η μονάδα 4G & Wi-Fi μπορεί να συνδεθεί με το router των πελατών μέσω δικτύου Wi-Fi.

Αυτό αποτρέπει την ανάγκη να εγκαταστήσετε ένα καλώδιο ethernet μεταξύ του πάνελ και του router όπου δεν είναι εφικτό. Το Wi-Fi Module διαθέτει επίσης μια θύρα Ethernet σε περίπτωση που το σύστημα ασφαλείας απαιτεί κάμερες UltraSync για βίντεο επιτήρηση.

Η σειρά xGen Connect υποστηρίζει το πρότυπο αυτοματισμού κατοικίας Z-Wave®, επιτρέποντας στους χρήστες να χειρίζονται χειροκίνητα τα φώτα Z-Wave, τους θερμοστάτες και πολλά άλλα, μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας UltraSync+. Ταυτόχρονα, μπορούν να δημιουργήσουν καθορισμένα σενάρια στο πάνελ, ώστε να εκτελούνται αυτοματοποιημένες λειτουργίες στην οικεία τους.

 

 

Εύκολος έλεγχος και παρακολούθηση

Το σύστημα ασφαλείας xGen Connect μπορεί να ελέγχεται από το πληκτρολόγιο, από ασύρματη οθόνη αφής Wi-Fi και απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής UltraSync+.

Η εφαρμογή UltraSync+ επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει το σύστημα ασφαλείας από συσκευή Apple® iPhone / iPad ή Google Android. Ο χρήστης μπορεί να έχει την πλήρη διαχείρηση του συστήματός του, μέσω του πληκτρολογίου, είτε μέσω smartphone ή tablet, καθώς και να παρακολουθήσει ζωντανά ή να αναπαράγει το εγγεγραμμένο βίντεο. Η ίδια εφαρμογή θα επιτρέψει στον εγκαταστάτη να εκτελέσει το προγραμματισμό του συστήματος.

 

Εύκολος προγραμματισμός

Μόλις όλα τα περιφερειακά του συστήματος συνδεθούν με το xGen Connect χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτόματης εγγραφής, ο πίνακας μπορεί να προγραμματιστεί από το τοπικό πληκτρολόγιο, από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή που συνδέεται με τον ενσωματωμένο web server του πίνακα ή μέσω του λογισμικού διαχείρισης DLX900 που όλοι γνωρίζετε.

 

Νέα πληκτρολόγια xGenNXG-183X

Μαζί με τις νέες μονάδες η CADDX σας παρουσιάζει και τα νέα πληκτρολόγια LCD NXG-1830 (Λευκό χωρίς proximity), NXG-1831 (Ανθρακί χωρίς Proximity), NXG-1832 (Λευκό με proximity) και NXG-1833 ( Ανθρακί με proximity)

Tα νέα πληκτρολόγιο της CADDX NXG-183X με ή χωρίς proximity αναγνώστη για xGen NXG-4, NXG-8, NXG-9, NXG-64, NXG-256 και NXG-512 θα είναι σύντομα κοντά σας!

-LCD πληκτρολόγιο με ανανεωμένο design με αποσπώμενο πορτάκι.

-Αλλαγή χρώματος στην οθόνη και στα πλήκτρα

-Υποστηρίζει πολλαπλες γλώσσες

-3 δυνατότητες όπλισης : Arm Away, Arm Stay και Arm Stay Night(Instant)

-4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα (Α/Β/C/D) για γρήγορο Chime, Bypass ζωνών καθώς και για λειτουργία σεναρίων που έχουμε ορίσει

-Δυνατότητα απεικόνισης του logo σας δωρεάν στην οθόνη

-Υποστηρίζει μέχρι 512 ζώνες

Διαθέσιμο σε 2 χρώματα Λευκό και Ανθρακί και με δυνατότητα proximity ή χωρίς.

NXG-7002

Νέο xGen Connect module 4G και WIFI κατάλληλο για xGen Connect NXG-4, NXG-8 και NXG-9 με Ενσωματωμένο IP.

Βρείτε την πλήρη γκάμα της Νέας σειράς της Caddx xGen Connect στη G.I. SECURITY S.A.

▪️NXG-4-BO (Πλακέτα 4-16 ζωνών με IP)

▪️NXG-4 (Kέντρο 4-16 ζωνών με IP)

▪️NXG-4-Z (Κέντρο 4-16 ζωνών με IP και zwave)

▪️NXG-4-Z-BO (Πλακέτα 4-16 ζωνών με IP και zwave)

▪️NXG-4-RF-Z-BO (Πλακέτα 4-16 ζωνών με IP, zwave και ασύρματο δέκτη)

▪️NXG-4-RF-Z (Kέντρο 4-16 ζωνών με IP, zwave και ασύρματο δέκτη)

▪️NXG-8-BO (Πλακέτα 8-48 ζωνών με IP)

▪️NXG-8 (Κέντρο 8-48 ζωνών με IP)

▪️NXG-8-Z-BO (Πλακέτα 8-48 ζωνών με IP και zwave)

▪️NXG-8-Z (Κέντρο 8-48 ζωνών με IP και zwave)

▪️NXG-8-CB (Κέντρο 8-48 ζωνών με IP και μεγάλο κουτί)

▪️NXG-8-Z-CB (Κέντρο 8-48 ζωνών με IP, zwave και μεγάλο κουτί)

▪️NXG-9-RF-Z-BO (Πλακέτα 8-48 ζωνών με IP, zwave και ασύρματο δέκτη)

▪️NXG-9-RF-Z-LB (Κέντρο 8-48 ζωνών με IP, zwave και ασύρματο δέκτη)

▪️NXG-7002 (4G Module για τη νέα σειρά)

▪️NXG-1830 (Λευκό LCD Πληκτρολόγιο μέχρι 512 ζώνες)

▪️NXG-1831 (Ανθρακί LCD Πληκτρολόγιο μέχρι 512 ζώνες)

▪️NXG-1832 (Λευκό LCD Πληκτρολόγιο μέχρι 512 ζώνες και Mifare)

▪️NXG-1833 (Ανθρακί LCD Πληκτρολόγιο μέχρι 512 ζώνες και Mifare)

📞 Τηλεφωνήστε στο 210 60 40 601 ή δηλώστε συμμετοχή στο website μας για Τεχνικό Σεμινάριο για εσάς και την ομάδα σας, για τη νέα μονάδα της CADDX xGen Connect

Για οποιαδήποτε απορία ή για να οργανώσετε τεχνικό σεμινάριο σε όλη τη γκάμα των CADDX για εσάς και την ομάδα σας καλέστε τη G.I. SECURITY S.A. στο 210 60 40 601 ή επισκεφτείτε το website μας στο www.gisecurity.gr