Greek Deals – Η κοινότητα που άλλαξε τα δεδομένα στο Shopping

 

Τι είναι το Greek Deals;

Το GreekDeals.gr είναι η πρώτη και μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα αναζήτησης προσφορών και συλλέγει μαζί με τα μέλη του τις καλύτερες ελληνικές και παγκόσμιες προσφορές. Τα ίδια τα μέλη μας ανεβάζουν τις προσφορές που θεωρούν ότι αξίζουν, δίνοντας την ευκαιρία στην υπόλοιπη κοινότητα να τις βαθμολογήσει, ώστε να υπάρχει αμερόληπτο αποτέλεσμα.

Η αγάπη και το μεράκι μας στις έξυπνες αγορές μας ώθησε στη δημιουργία αυτής της κοινότητας μελών, ώστε να μοιραζόμαστε μεταξύ μας τα καλύτερα GreekDeals της αγοράς. Ο ένας βοηθάει τον άλλον για να κάνουμε τα Greek Deals ψώνια μας. Ψώνισε Έξυπνα.

 

Που διαφέρουμε;

Με το Greek Deals θέλουμε να παρέχουμε στην ομάδα προσφορές από όλο τον κόσμο για έξυπνες αγορές στην Ελλάδα και όχι μόνο. Θα θέλαμε, όμως, κι εσείς να μας παρέχεται προσφορές, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τη διαφορά. Όπως εσείς, έτσι κι εμείς βρίσκουμε απ’ αυτήν την κοινότητα προσφορές και ευκαρίες. Διαφέρουμε από ΟΛΑ τα υπόλοιπα website δήθεν εξωφρενικών προσφορών, καθώς το μόνο που κάνουμε είναι να παρέχουμε απλώς το website ή το κατάστημα, στο οποίο θα βρείτε ένα προιόν ή μια υπηρεσία σε προσφορά εύκολα και γρήγορα. Η διαφορά είναι ότι ανεβαίνουν οι προσφορές-deals που θεωρούμε είτε εμείς είτε εσείς ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Δεν αγοράζετε ΠΟΤΕ τίποτα από εμάς ούτε μεσολαβούμε οπουδήποτε.

 

Γιατί ψηφίζουμε μια προσφορά;

Το σύστημα ψηφοφορίας μας, που αντιπροσωπεύεται από τις θερμοκρασίες που εμφανίζονται σε κάθε μία από τις προσφορές, καθιστά δυνατή την ταξινόμηση των προσφορών που έχουν κοινοποιηθεί σύμφωνα με την επιλογή των μελών της κοινότητάς μας. Οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν θετικά, όταν θεωρούν ότι μια προσφορά είναι ιδανική και συμφέρουσα. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της απόλυτης ουδετερότητας, καθώς η φωνή των ανθρώπων και της κοινότητας κρίνει ποια deals έχουν καλύτερη βαθμολογία και ποια όχι.

Τι θα κερδίσω εγω στο Greek Deals;

Σκοπός του GreekDeals.gr είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ώστε να βρίσκουμε καθημερινά τις καλύτερες προσφορές και ευκαιρίες σε οτιδήποτε υπάρχει. Παρόλα αυτά, επειδή ΕΣΕΙΣ είστε η κινητήρια δύναμη της κοινοτητάς μας, δίνουμε πολλά κίνητρα να ψάξετε και να μοιραστείτε τις καλύτερες Προσφορές και Ευκαιρίες μαζί μας. Για αυτόν τον λόγο, μαζεύετε τους λεγόμενους GD(Greek Deals) πόντους για κάθε προσφορά που ανεβάζετε και για κάθε βαθμό που παίρνετε απο αυτήν. Δείτε αναλυτικά πως υπολογίζονται οι GD πόντοι στους Όρους Χρήσης.

 

Ποιος μπορεί να δημοσιεύσει και να ψηφίσει μια προσφορά;

Ο καθένας μπορεί να δημοσιεύσει και να ψηφίσει μια προσφορά, καθώς και να μοιραστεί τις γνώσεις του στα greek deals. Για να το κάνετε αυτό, απλώς εγγραφείτε (η δημιουργία λογαριασμού διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό). Δεν επιτρέπουμε την αυτοπροώθηση -εάν εκπροσωπείτε ένα κατάστημα ή μια επωνυμία δεν μπορείτε να επισημάνετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του ή να κατευθύνετε κάποιον να το κάνει για εσάς.

Η εγγραφή σας είναι απολύτως δωρεάν και το μόνο που ζητάμε είναι ένα Όνομα Μέλους (username), τον κωδικό πρόσβασης σας και μια διεύθυνση e-mail, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και για την επαλήθευση του λογαριασμού.

 

Γιατί να κάνω εγγραφή στο Greek Deals;

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Greek Deals χωρίς να εγγραφείτε. Δεν μπορείτε, όμως, να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρουμε αποκλειστικά σε εγγεγραμμένους χρήστες, όπως προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις για προσφορές και δικαιώματα ψήφου. Η πλατφόρμα μας χτίζεται και βελτιώνεται, έχοντας κατά νου τους εγγεγραμμένους χρήστες και καθώς εξελίσσεται, εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών μας.

Για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις προσαρμοσμένες, πηγαίνετε στα φίλτρα και πατάτε αποθήκευση των φίλτρων που επιλέξατε. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, καθημερινά ή εβδομαδιαία. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές σας.

Πως ψηφίζω θετικά μια προσφορά;

Για να μπορέσει ένα μέλος να ψηφίσει, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό του. Ακολούθως, αρκεί να επιλέξει το γνωστό σε όλους Like, αν επιθυμεί να δώσει θετική ψήφο στην προσφορά που ανέβηκε απο κάποιο μέλος.

 

Πώς να κάνω αναζήτηση μιας προσφοράς;

Μπορείτε να αναζητήσετε μια προσφορά από τη γραμμή αναζήτησης στο πάνω μέρος κάθε σελίδας. Εμφανίζονται διάφορα αποτελέσματα με προσφορές μαζί με τον τίτλο, την τιμή, τη φωτογραφία και τους βαθμούς της προσφοράς. Από αυτά, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να δείτε όλες τις προσφορές με βάση την ομαδοποίηση του όρου αναζήτησης, πατώντας απλώς το Enter.

Επίσης, πατώντας το εικονίδιο του tag σε κάθε προσφορά, π.χ. τηλεοράσεις, σας φιλτράρει όλα τα αποτελέσματα αυτόματα μόνο με τηλεοράσεις.