Η G.I. SECURITY S.A. σας παρουσιάζει την ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης ATS,  Αdvisor Management για Alarm (Συστήματα Ασφαλείας) , Fire (Πυρασφάλεια) , CCTV (Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης), Access Control (Έλεγχος Πρόσβασης) της United Technologies Corporation (UTC)

Στη σημερινή εποχή γίνεται όλο και μεγαλύτερη ανάγκη για την ενοποίηση συστημάτων και λειτουργιών (integration) που αφορά τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας.

Έτσι τα συστήματα συναγερμού, CCTV, Πυρασφάλειας και Access, ενοποιούνται μεταξύ τους και ελέγχονται κεντρικά μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας λογισμικού. Η ATS για να υποστηρίξει όλα αυτά τα συστήματα, έχει αναπτύξει μια ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης, το λογισμικό Αdvisor Management της ATS, που επιτρέπει την ενσωμάτωση και ενοποίηση αυτών των συστημάτων, με τα προϊόντα συναγερμού και ελέγχου πρόσβασης Advisor Advanced, πυρανίχνευσης Aritech 2X και βίντεο επιτήρησης TruVision.

Για τις πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις, που μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε μέρος του κόσμου, προσφέρουμε τη σειρά προϊόντων Advisor Advanced intrusion με απεριόριστες δυνατότητες πέρα από την ανίχνευση εισβολής. Έτσι προσφέρουν, πλήρως λειτουργίες ελέγχου πρόσβασης, δυνατότητα ενσωμάτωσης των συστημάτων πυρασφάλειας της Aritech / 2X και τέλος ενσωματώνουν και όλα τα συστήματα CCTV TruVision και πολλά άλλα.

G.I. SECURITY S.A. – Ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Αντιπροσωπεία Συστημάτων Ασφαλείας, CCTV, FIRE, ACCESS CONTROL.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 60 40 601

Η G.I. SECURITY S.A. ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας, δραστηριοποιείται μόνο στην Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει στην Ελλάδα.