Για ακόμη μία φορά Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έδειξαν αυταπάρνηση και σεβασμό απέναντι στον Έλληνα πολίτη.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Όπως μαρτυρά και το αποκλειστικό βίντεο του Securitynews.gr, Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κορυδαλλού, έπειτα από σήμα που έδωσε το κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας για περιστατικό με άνδρα σε ημικομματώδη κατάσταση, προχώρησαν σε συνοδεία για τη μεταφορά του στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του άνδρα είχε καλέσει επανειλημμένα το ΕΚΑΒ, όμως δυστυχώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και δυνατότητα να τον μεταφέρει κάποιος σταθμός άμεσα.

Δίχως να χάσουν λεπτό και με γρήγορα αντανακλαστικά, οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό μεταφέροντάς τον, στο κοντινότερο Νοσοκομείο που εφημέρευε, στο Κρατικό Νίκαιας.

Μετά την επιτυχής διακομιδή του ασθενούς στο Νοσοκομείο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι Αστυνομικοί, αφού δέχτηκαν τα συγχαρητήρια και τη θερμές ευχαρίστίες της συζύγου, αρνήθηκαν χρηματικό ποσό αξίας 100€ ως ελάχιστο φόρο τιμής για το τιτάνιο έργο τους.

Να σημειωθεί, ότι ο άνδρας πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη και οι τιμές ινσουλίνης στον οργανισμό ήταν σε υψηλά και απαγορευτικά επίπεδα. Εύλογα γίνεται αντιληπτό, ότι με την συνδρομή των Αστυνομικών η ζωή του ανθρώπου σώθηκε. Για ακόμη μία φορά η άμεση ανταπόκριση σε περιστατικό διακομιδής ασθενούς, είχε ως αποτέλεσμα την έγκαιρη άφιξη στο Νοσοκομείο.