Επιχείρηση “σκούπα” κατά του παρεμπορίου πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Δημοτική Αστυνομία με τη νεοσύστατη ομάδα πάταξης παρεμπορίου της ΕΛΑΣ σε παράνομη λαϊκή αγορά που είχε στηθεί στο πάρκο “Μηνά Πατρικίου”, στην περιοχή του Ντεπώ.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της επιχείρησης, δημοτικός σύμβουλος και αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, με ανάρτησή του στο Facebook:

“Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πάρκο Κρήτης “Μηνά Πατρικίου” για την πάταξη του παρεμπορίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, δημοτικούς αστυνομικούς, στους συναδέλφους μου της νεοσύστατης ομάδας για την πάταξη του παρεμπορίου και τέλος στους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι, σε χρόνο ρεκόρ, προσήλθαν για συνδρομή”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μικροπωλητές μόλις είδαν στο σημείο τους αστυνομικούς τράπηκαν σε φυγή, αφήνωντας (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) την πραμάτεια τους στο χώρο.

Ήταν η πρώτη κοινή επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας με την νεοσύστατη ειδική ομάδα που δημιουργήθηκε στους κόλπους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κατόπιν διαταγής του κ. Γενικού, Υποστράτηγου Μαυρόπουλου Λάζαρου.

Η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθόσον κατασχέθηκαν όλα τα παράνομα εμπορεύματα τα οποία και καταστράφηκαν επί τόπου σε απορριμματοφόρο του Δήμου.

Φωτογραφίες: Facebook – Δημήτρης Δαγκλής/Με πληροφορίες από typosthes.gr