Άμεση επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή της Σίνδου, με άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) και της Άμεσης Δράσης να συλαμβάνουν τρία άτομα τα οποία επιχείρησαν να αφαιρέσουν σίδερα από εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Το συμβάν έγινε στις 12:45 π.μ στην ευρύτερη περιοχή της Σίνδου, όταν τρία άτομα με μπουκάλες οξυγόνου εισήλθαν εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου προκειμένου να αφαιρέσουν σίδερα,  για μελλοντική πώληση και δημιουργία κέρδους.

Στο σημείο με αστραπιαίες ενέργεις έφθασαν άνδρες της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε από τον Δήμο Δέλτα συλλαμβάνοντας δύο από τους τρεις δράστες. Ο τελευταίος μάλιστα κατάφερε να ξεφύγει “προσωρινά” μέσα σε καλαμιές όπου και παρέμεινε για περίπου τριάντα λεπτά.

Να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα περιπολικό της Άμεσης Δράσης που  συνέδραμε την ομάδα Ο.Π.Κ.Ε έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις μέσα σε δύσβατη περιοχή λόγο βροχόπτωσης και βλάστησης κατάφερε να ξετρυπώσει και τον τρίτο “ποντικό”, ο οποίος είχε σκεπαστεί με καλαμιές.

Οι τρεις δρ’αστες μαζί με το όχημα  και τον εξοπλισμό τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τα πληρώματα της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ και όλων των περιπολικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας και Ασφάλειας σαρώνουν όλο το πολεοδομικό συγκρότημα όλο το 24ωρο με αυταπάρνηση και μεθοδικότητα συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αναπτέρωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.