Ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας με επιστολή του Προέδρου του Δ.Σ του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, του ζητάει να συμπεριλάβει τον κλάδο των εταιριών εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας στους ΚΑΔ των επιχειρήσεων για τις οποίες έχουν προβλεφθεί μέτρα οικονομικής στήριξης, μιας και οι επιχειρήσεις αυτές πλήττονται άμεσα από τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του covid-19.

Συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής:


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ.
Με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι στα μέτρα οικονομικής στήριξης που έχετε εξαγγείλει δεν συμπεριλαμβάνονται οι επιχειρήσεις εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων ασφαλείας.
ΚΑΔ. 43211005 -45312000 – 7295 – 80201002 -51651600.
Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι και ο δικός μας ο κλάδος έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό και θεωρώ ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα και για τις δικές μας επιχειρήσεις.
Για λόγους ασφάλειας τόσο δικής μας όσο και των πελατών μας έχουμε υποχρέωση να σταματήσει κάθε είδους δραστηριότητα (εγκατάσταση ή συντήρηση ή αποκατάσταση βλαβών) με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά για τις επιχειρήσεις μας, τους εργαζόμενους μας, και για τις οικογένειες μας.
Περιμένουμε την τοποθέτηση σας και την μέριμνα σας για τα προβλήματα και του δικού μας κλάδου.
Με εκτίμηση.
Μακρής Γεώργιος
Πρόεδρος Δ.Σ. Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε