Με τον κορονοϊό να συνεχίζει ακατάπαυστα τη μόλυνση εκατομμυρίων ανθρώπων ανά την υφήλιο, η G.I Security με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην ευχάριστη θέση να πρωτοπορεί και να προτείνει λύσεις για την εξασφάλιση της δημόσιας και ιδιωτικής προστασίας.

Συγκεκριμένα από τούδε και στο εξής διαθέτει στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα από ηλεκτρονικές λύσεις, που βοηθούν στον έλεγχο και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας και στη λήψη μέτρων ώστε οι επιχειρησείς να προστατευτούν.

Υπό αυτό το πρίσμα, τα συστήματα Ανίχνευσης Πυρετού αποτελούν την πρώτη γραμμή υπεράσπισης για τον έλεγχο και την μείωση της διάδοσης μολυσματικών ιών.

Η G.I Security προτείνει ανεπιφύλακτα το ProFace X το οποίο συγκαταλέγεται στα υψηλής ταχύτητας βιομετρικά τερματικού ελέγχου πρόσβασης ZKTeco με ανίχνευση θερμοκρασίας προσώπου, θερμοκρασία παλάμης και ανίχνευσης χρήσης μάσκας.

Μέσω του ProFace X θα μπορούν οι επιχειρήσεις να εξαλείψουν τις ανησυχίες υγιεινής στο χώρο τους, χάρη στην τεχνολογία ανέπαφης αναγνώρισης ProFace Χ και τις νέες λειτουργίες που αυτό διαθέτει.

Μεταξύ άλλων, διατίθενται και τερματικά access control από τη ZKTeco, τα οποία εκτός της αναγνώρισης βιομετρικών χαρακτηριστικών προσώπου (face recognition) ή της ανάγνωσης καρτών proximity, διαθέτουν επίσης έλεγχο πυρετού και μάσκας προσώπου, υποστηρίζοντας πολλαπλούς επιλεγόμενους τρόπους ανέπαφης λειτουργίας.

 

Το ProFace X βραβεύτηκε και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου, πιο γρήγορου και τεχνολογικά προηγμένου τερματικό βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου και ανίχνευσης θερμοκρασίας, στα Govies Government Security Awards 2020 και θεωρήθηκε ένα εξαιρετικό προϊόν κρατικής ασφαλείας (Security Today και GovSec).

Σημαντικά χαρακτηριστικά:

  1. -Ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και προσωπική ταυτοποίηση.
  2. -ProFace X [TD] ZKTeco Touchless Biometrics με ανίχνευση πυρετού Θερμοκρασία σώματος και ανίχνευση μάσκας Αλγόριθμος anti-spoofing
  3. -Κατάλληλο για εσωτερικές εγκαταστάσεις Βραβευμένο τερματικό βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου ελέγχου πρόσβασης
  4. -Συμβατό με ZKBioSecurity

Δείτε το βίντεο με όλα τα χαρακτηριστικά:

Η G.I. SECURITY S.A. ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας, δραστηριοποιείται μόνο στην Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει στην Ελλάδα.