Κατά τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (21/10), οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Διεύθυνση της Τροχαίας Αττικής/Ο.Ε.Π.Τ.Α κλήθηκαν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες σε αιμόφυρτο άτομο.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr, επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας (Μπροστά από το ξενοδοχείο Hilton), αιμόφυρτος αλλοδαπός άνδρας, σταμάτησε τα διερχόμενα περιπολικά.

Ο αλλοδαπός άνδρας είχε χάσει πολύ αίμα έπειτα από επίθεση που δέχτηκε με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι ύστερα από άγρια συμπλοκή με αγνώστους. Οι άνδρες της Ο.Ε.Π.Τ.Α δίχως να χάσουν καιρό με το αίσθημα του αλτρουισμού στο έπακρο κατάφεραν να ελέγξουν την αιμορραγία, προσφέροντας του τις πρώτες βοήθειες μέχρι να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Αξίζει να αναφερθεί πως, οι «Ιππότες της ασφάλτου», κυκλοφορούν με προσωπικό εξειδικευμένο εξοπλισμό παροχής πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως κρίνεται σκόπιμο οι Αστυνομικοί να λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση, καθώς τέτοια καθημερινά παραδείγματα αναδεικνύουν την επιτακτική ανάγκη εκμάθησης Πρώτων Βοηθειών.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:

*Σύμφωνα με το άρθρο 60 του Ν.2121/1993, απαγορεύεται η δημοσίευση του παρόντος ή μέρους αυτού, εάν δεν υπάρχει αναφορά πηγής Securitynews.gr.