Η MEGA SPRINT GUARD A.E με ασφάλεια και υπευθυνότητα βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή “μάχης” κατά του κορονοϊού. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων υπηρεσίες προστασίας και φύλαξης Δημόσιων Υπηρεσιών, Πρεσβειών και φυσικά εκατοντάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο τροφίμων.

Σε όλες τις φυλάξεις τηρούνται οι κανόνες υγιεινής με τους υπαλλήλους να είναι εφοδιασμένοι επί καθημερινής βάσεως με προστατευτικές μάσκες και γάντια τα οποία χρησιμοποιούν, προκειμένου να εκτελέσουν εις το έπακρο και με ασφάλεια τα καθήκοντα τους.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονισθεί πως καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι της MEGA SPRINT GUARD βρίσκονται στις επάλξεις προκειμένου να εξυπηρετήσουν, να συντονίσουν και να δώσουν λύσεις όπου και όποτε χρειαστεί, σε μια χρονική περίοδο άκρως επικίνδυνη για αυτούς και τις οικογένειες τους. Η απαράμιλλη αφοσίωση στην τέλεση των καθηκόντων τους οφείλει να βρει σύμμαχο την Ελληνική Κυβέρνηση, καθώς η παροχή των υπηρεσιών τους θα πρέπει να συμπεριληφθεί άμεσα στα μέτρα στήριξης για τον κορονοϊό.

Ως Securitynews.gr δεν μπορούμε παρά να μην δώσουμε τα συγχαρητήρια σε μια εταίρεια με τόσο μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα, μια εταιρεία που έχει στο δυναμικό της χιλιάδες εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους προκειμένου όλοι εμείς οι πολίτες να μπορούμε να εξυπηρετηθούμε δίχως καθυστερήσεις και προβλήματα.