ΕΔΕ ΕΛ.ΑΣ

Σε απολογία καλούνται συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις δηλώσεις τους σε τηλεοράσεις για τις επιθέσεις που δέχονται οι αστυνομικοί από τον Ρουβίκωνα το τελευταίο διάστημα και είναι απροστάτευτοι.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Είναι γεγονός πως αρκετά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και ειδικότερα συνδικαλιστές, τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο αλλά και την «γενικότερη εγκατάλειψη» από πλευράς του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν φτάσει σε σημείο να φοβούνται για την σωματική ακεραιότητα τόσο των ίδιων, όσο και των συναδέλφων τους που βρίσκονται καθημερινά στις επάλξεις.

Αυτό ακριβώς είναι που τονίζουν στις δηλώσεις που προέβησαν πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα, κατά τις τοποθετήσεις τους είναι ιδιαίτερα προσκετικοί, καθώς  δεν αποκαλύπτουν στοιχεία και γεγονότα που θα «εκθέσουν» την επιχειρησιακή ετοιμότητα ή και βούληση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτό απ’ότι φαίνεται δεν ήχησε καλά στα αυτιά των αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που σύμφωνα με πληροφορίες «διέταξε» την εν λόγω ΕΔΕ.

Το θέμα έχει αρκετό παρασκήνιο και η Thesstoday θα το παρακολουθεί… στενά.!

 

Δείτε το έγγραφο:

ΕΔΕ ΕΛ.ΑΣ