H G.I. SECURITY S.A. πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και διαθέτει στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα από ηλεκτρονικές λύσεις, που βοηθούν στον έλεγχο και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας και στη λήψη μέτρων ώστε οι επιχειρησείς να προστατευτούν.

Το σύστημα Ανίχνευσης Πυρετού είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς , supermarket, mini market, σχολεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια, γυμναστήρια, εκδηλώσεις, θέατρα, κινηματογράφους, γήπεδα, κομμωτήρια και γενικά οπουδήποτε εισερχονται αρκετά άτομα. Αποτελεί την πρώτη γραμμή υπεράσπισης για τον έλεγχο και την μείωση της διάδοσης ιών σχετικούς με πυρετό.

ZKTeco V5L-TD

 

Το V5L-TD είναι το υψηλής ταχύτητας βιομετρικό τερματικό ελέγχου πρόσβασης ZKTeco με ανίχνευση θερμοκρασίας προσώπου, θερμοκρασία παλάμης και ανίχνευσης χρήσης μάσκας. Εξαλείψτε τις ανησυχίες υγιεινής στο χώρο σας χάρη στην τεχνολογία ανέπαφης αναγνώρισης V5L-TD και νέες λειτουργίες.

Διατίθενται και τερματικά access control από τη ZKTeco, τα οποία εκτός της αναγνώρισης βιομετρικών χαρακτηριστικών προσώπου (face recognition) ή της ανάγνωσης καρτών proximity, διαθέτουν επίσης έλεγχο πυρετού και μάσκας προσώπου, υποστηρίζοντας πολλαπλούς επιλεγόμενους τρόπους ανέπαφης λειτουργίας.

-Ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και προσωπική ταυτοποίηση.

– V5L-TD ZKTeco Touchless Biometrics με ανίχνευση πυρετού Θερμοκρασία σώματος και ανίχνευση μάσκας Αλγόριθμος anti-spoofing

-Κατάλληλο για εσωτερικές εγκαταστάσεις Βραβευμένο τερματικό βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου ελέγχου πρόσβασης

-Συμβατό με ZKBioSecurity

  

ZKTeco PROFACEX-TD ( Βραβεία 2020)

 

Το ProFace X είναι το υψηλής ταχύτητας βιομετρικό τερματικό ελέγχου πρόσβασης ZKTeco με ανίχνευση θερμοκρασίας προσώπου, θερμοκρασία παλάμης και ανίχνευσης χρήσης μάσκας. Εξαλείψτε τις ανησυχίες υγιεινής στο χώρο σας χάρη στην τεχνολογία ανέπαφης αναγνώρισης ProFace Χ και νέες λειτουργίες.

Διατίθενται και τερματικά access control από τη ZKTeco, τα οποία εκτός της αναγνώρισης βιομετρικών χαρακτηριστικών προσώπου (face recognition) ή της ανάγνωσης καρτών proximity, διαθέτουν επίσης έλεγχο πυρετού και μάσκας προσώπου, υποστηρίζοντας πολλαπλούς επιλεγόμενους τρόπους ανέπαφης λειτουργίας.

 

-Ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και προσωπική ταυτοποίηση.

 

-ProFace X [TD] ZKTeco Touchless Biometrics με ανίχνευση πυρετού Θερμοκρασία σώματος και ανίχνευση μάσκας Αλγόριθμος anti-spoofing

-Κατάλληλο για εσωτερικές εγκαταστάσεις Βραβευμένο τερματικό βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου ελέγχου πρόσβασης

-Συμβατό με ZKBioSecurity

Το ProFace X βραβεύτηκε και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου, πιο γρήγορου και τεχνολογικά προηγμένου τερματικό βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου και ανίχνευσης θερμοκρασίας, στα Govies Government Security Awards 2020 και θεωρήθηκε ένα εξαιρετικό προϊόν κρατικής ασφαλείας (Security Today και GovSec).

 

Δείτε το Video

 

TIANDY TC-C34LP

 

 

Η θερμική κάμερα της TIANDY διπλού φάσματος υποστηρίζει την ανίχνευση τόσο πυρκαγιάς όσο και τη θερμοκρασία σώματος, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας τεχνολογία για τη λήψη εικόνων κάνοντας χρήση τόσο ορατό φως όσο και υπέρυθρο φως. Αυτή η τεχνολογία, ονομάζεται επίσης τεχνολογία εικόνας διπλού φάσματος (BI-SPECTRUM).

Η τεχνολογία αυτή, δημιουργεί μια προεπισκόπηση εικόνας σε εικόνα, οι οποίες μπορούν να καταγράψουν αυτό που προκάλεσε τον συναγερμό και να βοηθήσουν το προσωπικό να ελέγξει γρήγορα την κατάσταση. Η λειτουργία διπλού φάσματος παρέχει επίσης περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας υπό διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, διευκολύνοντας την εύρεση ατόμου με πυρετό ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η κάμερα διαθέτει AI(Τεχνική Νοημοσύνη) και ενσωματωμένο ηχείο για προειδοποίηση

  • Supports optical and thermal bi-spectrum image
  • Thermal Resolution 256×192, output resolution up to 1280×960@30fps
  • Measure Accuracy ±0.5℃, (±0.3℃ with black body)
  • Optical Resolution up to 2560×1440@25fps
  • Optical Min. illumination Color: 0.00021Lux@F1
  • Smart IR, IR Range: 30m
  • Built-in Mic & Speaker
  • POE, IP67

 

Δείτε το VIDEO

 

ZKTeco ZK-D3180S

 

ZKTeco Ανίχνευση Θερμοκρασίας και μετάλλων

-Περπατήστε μέσα από ανιχνευτή μετάλλων και ταυτόχρονα μετράτε η θερμοκρασίας σώματος

-Συναγερμός όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 37,3 ℃

-18 ζώνες ανίχνευσης

-256 επίπεδα ευαισθησίας

-Οθόνη LCD 5,7 ιντσών

-Μετρητής των συναγερμών που θα δώσει και ατόμων

Οι ανωτέρω λύσεις έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο αυτήν την περίοδο, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού: σε εργοστάσια , νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, κυβερνητικές υπηρεσίες, super markets, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εκκλησίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, καζίνο, shopping malls, καταστήματα, επιχειρήσεις, γραφεία, οργανωμένες παραλίες κ.λ.π., προσφέροντας τη λεγόμενη πρόληψη και έλεγχο για τη τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Τέλος δημιουργούν μια αίσθηση ασφαλείας σε εργαζομένους και στο κοινό, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και τη φροντίδα του οργανισμού ή της επιχείρησης προς αυτούς.

 

ZKTeco ZK-TD100

 

Το νέο ξέσπασμα κοροναϊού έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες για τη δημόσια υγεία και την προσωπική υγιεινή. Η ασθένεια μπορεί περιστασιακά να προκαλέσει συμπτώματα όπως ο υψηλός πυρετός και το ZK-TD100 είναι ένα σύστημα θερμόμετρου υπέρυθρων με μέτρηση πλήθους που πέρασαν με σωστή θερμοκρασία και αριθμό συναγερμών που δίνει κατά τη διάρκει λειτουργίας του. Μπορεί να βοηθήσει στη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος στο μέτωπο και στον καρπό των επιβατών. Εάν η θερμοκρασία που ανιχνεύεται είναι πάνω από 37,3 ° C ή οποιαδήποτε άλλη τιμή έχει οριστεί από τον διαχειριστή χρήστη, το ZK-TD100 θα ενεργοποιήσει έναν συναγερμό για να ενημερώσει τους φρουρούς ή υπεύθυνους. Αυτό το προϊόν έχει μεγάλη ευελιξία και δίνει διαφορετικές λύσεις, επειδή είναι εύκολο να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε σημείο επιθυμούμε.

 

-Μέτρηση θερμοκρασίας σώματος χωρίς άγγιγμα

-Συναγερμός υψηλής θερμοκρασίας

-Δεν απαιτείται εγκατάσταση

-Υποστήριξη αντιστάθμισης θερμοκρασίας

-Προσαρμόσιμο ύψος αισθητήρα θερμοκρασίας από το έδαφος

-Αριθμός επιτυχιών και αριθμός συναγερμών

 

Aνέπαφα κουμπιά εισόδου εξόδου

 

Το ανέπαφο μπουτόν εξόδου TLEB101 / 102 είναι ένας ανθεκτικός, διακόπτης αφής κατασκευασμένος με προηγμένη τεχνολογία υπερύθρων. Είναι η τέλεια επιλογή για αποστειρωμένα περιβάλλοντα όπως νοσοκομεία, εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων, καθαρά δωμάτια, εστιατόρια, μπάνια ή εργαστήρια και η πιο αποτελεσματική επιλογή για την καταπολέμηση του COVID-19 σε ποικίλα συστημάτων ελέγχου πρόσβασης. Ο σχεδιασμός του κουμπιού εξόδου χωρίς άγγιγμα το καθιστά ιδιαίτερα άνετο και φιλικό στη χρήση.

Να σημειωθεί, ότι η  G.I. SECURITY S.A. ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας, δραστηριοποιείται μόνο στην Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει στην Ελλάδα.