Δόκιμος Υπαστυνόμος της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr, ο Δόκιμος Υπαστυνόμος, ο οποίος φοιτά στο δεύτερο έτος, είχε έρθει σε επαφή με άτομο προσβεβλημένο από τον κορονοϊό. Υπεβλήθη σε τεστ έπειτα από συμπτώματα Covid-19, το οποίο σήμερα βγήκε θετικό και οδηγήθηκε στο σπίτι του, όπου τέθηκε σε καραντίνα.

Στη σχολή Δοκίμων Υπαστυνόμων φοιτούν 400 Αστυνομικοί. Ωστόσο, δεκατρείς (13) Δόκιμοι, οι οποίοι συναναστρέφονταν περισσότερο μαζί του βρίσκονται προληπτικά υπό περιορισμό εντός της σχολής Αξιωματικών σε διαφορετικό κτίριο από τα υπόλοιπα έτη, χωρίς όμως να έχουν κάνει το τεστ του κορονοϊού.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει τεθεί σε πλήρη ισχύ το υγειονομικό πρωτόκολλο αφού δεν έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση στα κτίρια της σχολής Αξιωματικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπόλοιποι Δόκιμοι ανησυχούν για την προσωπική υγεία και ασφάλεια τους, καθώς η δυναμική της πτέρυγας απομόνωσης είναι πολύ μικρή.

*Σύμφωνα με το άρθρο 60 του Ν.2121/1993, απαγορεύεται η δημοσίευση του παρόντος ή μέρους αυτού, εάν δεν υπάρχει αναφορά πηγής Securitynews.gr.