Συνεχίζονται για ακόμη μια νύχτα οι προσπάθειες χιλιάδων λαθρομεταναστών να εισέλθουν στην Ελλάδα μετά από τις ψεύτικες υποσχέσεις του Ερντογάν ότι τα σύνορα με την Ελλάδα είναι ανοιχτά.

Αποστολή στον Έβρο: Γιάννης Νάκος

Το Securitynews.gr βρίσκεται για 6η ημέρα στο πλευρό των ανδρών και γυναικών της ΕΛ.ΑΣ και του Ελληνικού Στρατού, που βρίσκονται σε οχήματα, σε λαγούμια και σε περιπολίες προκειμένου να αποτρέψουν την μαζική επέλαση χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Σε περιπολία κομάντο του Ελληνικού Στρατού στην ευρύτερη περιοχή “Πύθιο” του Έβρου εντοπίστηκε άνδρας ηλικίας άνω των 35 ετών να διασχίζει μόνος του τα σύνορα. Αμέσως με αστραπιαίες κινήσεις συνελήφη και οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες.

Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, με τους άνδρες των ΜΑΤ και του Ελληνικού Στρατού να αντιμετωπίζουν εκτός από τις προσπάθειες εκατοντάδων λαθρομεταναστών να εισέλθουν στην Ελλάδα και τις προκλητικές ενέργειες της τουρκικης χωροφυλακής.

Οι τελευταίοι μάλιστα απροκάλυπτα και δίχως ντροπή πετούσαν χημικά προς τις Ελληνικές Αρχές προκαλώντας και οξύνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.