Στη δημοσιότητα ήρθε ένα σοκαριστικό βίντεο από τη συμπλοκή των οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου.

Τα επεισόδια των οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου πριν 5 μέρες δεν είναι τα πρώτα που συμβαίνουν ανάμεσα στους «σκληρούς» των δύο ομάδων. Το ίδιο είχε συμβεί και τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, το 2018 είχαν γίνει επεισόδια τόσο τον Μάρτιο, όσο και τον Σεπτέμβριο με επίθεση και στην Αστυνομία. Φέτος, είχε γίνει και το σοβαρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στα τέλη Ιανουαρίου.

 

Επεισόδια οπαδών: Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Ως «απάντηση» στο αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. τα επεισόδια στο Χαριλάου μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα η Αστυνομία «βλέπει» βεντέτα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη και μια «απάντηση» για την ένοπλη επίθεση των τελευταίων σε αυτούς του ΠΑΟΚ, την 23η Ιανουαρίου στην οδό Κ. Καραμανλή, με αποτέλεσμα να πυροβοληθούν στα πόδια δύο από τους τρεις.

Στο σημείο του γηπέδου Χαριλάου έφτασαν περίπου σαράντα οπαδοί του ΠΑΟΚ με μηχανάκια αλλά και αυτοκίνητα, κάποια εκ των οποίων ήταν νοικιασμένα. Μετέβησαν όλοι μαζί στην οδό Αλ. Παπαναστασίου και επιτέθηκαν σε οπαδούς του Άρη που βρίσκονταν στην μπυραρία του γηπέδου, ενώ πέταξαν και μολότοφ. Στη συνέχεια επί της οδού Αλκμήνης οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε 19 σταθμευμένα οχήματα κατοίκων της περιοχής.

Η Αστυνομία προσήγαγε 9 ύποπτους στην ευρύτερη περιοχή για συμμετοχή τους στα επεισόδια οι 3 εκ των οποίων στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε σύλληψη. Οι δύο τραυματίες οπαδοί του Άρη μετέβησαν σε ιδιωτική κλινική, την οποία επισκέφτηκαν για να τους δουν τρεις συνοπαδοί τους που συνελήφθησαν από την Αστυνομία που τους έλεγξε, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά, σιδερογροθιά και σουγιάς.

 

 

Πηγή: pagenews.gr