«Σημάδεψαν με το όπλο τον αδελφό μου στο κεφάλι, το όπλισαν επιδεικτικά και τον λήστεψαν» αναφέρει μιλώντας στο GRTimes.gr ο Κωνσταντίνος, που διατηρεί το περίπτερο, στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη που λήστεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Όπως τονίζει «είναι η πέμπτη φορά που σημειώνεται ληστεία στο συγκεκριμένο περίπτερο και πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο».

Το συμβάν σημειώθηκε στις 02.30. Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και την απειλή όπλου, κατάφεραν να αρπάξουν, όπως επισημαίνει ο Κωνσταντίνος 100 ευρώ και κούτες με τσιγάρα.

Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται από την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες.

«Τα περιστατικά κλοπών είναι καθημερινά. Αρπάζουν ότι βρουν από το περίπτερο και φεύγουν ανενόχλητοι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ειδοποιήσει την αστυνομία, ωστόσο, φαίνεται να αδυνατεί να βάλει τάξη», αναφέρει και τονίζει πως ο φόβος πλέον είναι μεγάλος ακόμα και για την σωματική τους ακεραιότητα.