Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην αρπαγή-απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου από τον Πειραιά το πρωί της Τετάρτης αφήνουν οι αστυνομικοί, καθώς, όπως λένε, οι δράστες δεν έχουν στείλει ακόμα κανένα μήνυμα στο οποίο να «δηλώνουν» τα αιτήματά τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής οι συγγενείς του 51χρονου επιχειρηματία δεν έχουν δεχθεί κάποιο μήνυμα με τον οποιονδήποτε τρόπο, μέσω του οποίου να καταγράφονται τα αιτήματα των απαγωγέων, εν προκειμένω το ποσό με τα λύτρα που ενδεχομένως θέλουν να ζητήσουν, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς να αφήσουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην εξέλιξη του θρίλερ της απαγωγής.

Παράλληλα, οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στρέφονται στο επαγγελματικό και στη συνέχεια στο φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία, σε μια προσπάθεια να βρουν μια άκρη που είναι δυνατόν να τους οδηγήσει στο τέλος του τούνελ της υπόθεσης.

Πολλές ελπίδες έχουν στηρίξει στην κατάθεση τις οικιακής βοηθού του Νίκου Μαυρίκου, η οποία είδε με τα μάτια της τους απαγωγείς του εργοδότη της, καθώς εκείνη την ώρα τον συνόδευε μέχρι το αυτοκίνητό του μεταφέροντας κάποια πράγματα που θα έπαιρνε μαζί του. Μέχρι στιγμής στην κατάθεση που έχει δώσει η συγκεκριμένη γυναίκα περιγράφει με λεπτομέρειες τον έναν από τους τρεις σωματώδεις άνδρες, που έβαλαν στην κυριολεξία σηκωτό τον γνωστό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν από την Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν στα χέρια τους την εικόνα του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δράστες και μάλιστα την ώρα διαφυγής από την Ακτή Θεμιστοκλέους, και πλέον αναζητούν νέο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και ιδιωτικές, σε μια προσπάθεια να φτάσουν, αν αυτό είναι δυνατόν, στο σημείο που κατέληξε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας.

Πηγή: dikastiko.gr