Τσαντάκι που περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ βρήκε η γυναίκα ενός αστυνομικού, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου. Ο αστυνομικός παρέδωσε το τσαντάκι στην Υπηρεσία του, προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, ενώ το τσαντάκι, εκτός του χρηματικού ποσού, περιείχε ένα κινητό μεγάλης αξίας και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Ο κάτοχος επικοινώνησε με τον αστυνομικό, ο οποίος και του παρέδωσε το τσαντάκι με τα περιεχόμενά του.

Το “μπράβο” της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον αστυνομικό, η οποία έχει ως εξής:

“Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πράξη αστυνομικού που υπηρετεί στο Α.Τ. Αγρινίου, ο οποίος παρέδωσε τσαντάκι που περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας , καθώς και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, σήμερα πρωινές ώρες, στην πόλη του Αγρινίου ευρέθη από την σύζυγο του αστυνομικού το παραπάνω τσαντάκι και άμεσα ο εν λόγω αστυνομικός ενημέρωσε την Υπηρεσία. Ο κάτοχος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ανωτέρω αστυνομικό, ο οποίος και του παρέδωσε το τσαντάκι με το περιεχόμενό του.

Η πράξη του τιμά ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, δείχνει το ήθος που τον διακρίνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την κοινωνία μας.”