Το 2ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα στις 6 και 7 Απριλίου 2019, στο γνωστό πλέον συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης  (Λεωφόρος Στράτου 3, στη Θεσσαλονίκη) και συγκεκριμένα στις αίθουσες ”Θεσσαλονίκη” και ”Ελλόπια”, καθώς οι συμμετέχοντες, οι επισκέπτες, αλλά και η διοργανώτρια εταιρεία έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το χώρο, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες, που είχαν χρησιμοποιηθεί και στο προηγούμενο συνέδριο που διεξήχθη το 2017.

Οι ανάγκες, αλλά και η εξέλιξη της αγοράς κάνουν επιτακτική την ανάγκη της διοργάνωσης ενός τέτοιου συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Οι επαγγελματίες του χώρου, αλλά και οι λάτρεις της τεχνολογίας από τις ευρύτερες περιοχές της Μακεδονίας, της Ηπείρου και του Έβρου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες του χώρου των συστημάτων ασφαλείας και της τηλεόρασης και να έρθουν σε επαφή με τις εταιρείες που θα συμμετέχουν στη SALONICA ELECTRONIX 2019.

Οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς στα συστήματα ασφαλείας και τηλεόρασης θα μιλήσουν στο συνέδριο SALONICA ELECTRONIX (αίθουσα Θεσσαλονίκη), ενώ στη δίπλα αίθουσα Ελλοπία, θα υπάρξει εκθεσιακός χώρος, όπου όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους σύνεδρους.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους λάτρεις του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας είτε τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό κ.ά.