Ο 39χρονος Omar Felix Cueva κατέβηκε από τη θέση του οδηγού με ένα όπλο στα χέρια και πυροβόλησε θανάσιμα τον αστυνομικό Darian Jarrott.

Ο έμπορος ναρκωτικών βγήκε μάλιστα δειλά-δειλά από το αγροτικό του, θέλοντας να ξεγελάσει τον αστυνομικό και πατέρα 3 παιδιών για τις προθέσεις του.

Ήταν υποτίθεται ένας έλεγχος ρουτίνας για τον Jarrott. Ο φόνος του αστυνομικού πυροδότησε μια άγρια καταδίωξη 65 χιλιομέτρων, πριν πέσει νεκρός ο Cueva από πυρά αστυνομικών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Νέο Μεξικό στις 4 Φεβρουαρίου, όταν ο 39χρονος κακοποιός σκότωσε τον 28χρονο αστυνομικό, δίνοντάς του ακόμα και τη χαριστική βολή στο κεφάλι. Κατόπιν μπήκε στο όχημά του και έφυγε ανενόχλητος.

Δεν θα γλίτωνε όμως, θα έπεφτε αργότερα κι εκείνος νεκρός, μέσα σε ομοβροντία πυρών από αστυνομικούς.

Ο Cueva, που η αστυνομία λέει πως είχε «βίαιο ποινικό μητρώο», ήταν καθ’ οδόν για υπόθεση ναρκωτικών. Ο αστυνομικός τον σταμάτησε γιατί τα τζάμια του ήταν περισσότερο φιμέ απ’ όσο επιτρέπει ο νόμος.

Όταν ο αστυνομικός είδε το τουφέκι, του ζήτησε να του το παραδώσει. Ο Cueva βγαίνει από το αγροτικό με το όπλο στα χέρια, κάτι που δεν μπορεί να δει ο αστυνομικός.

Δείτε το σκληρό βίντεο:

Ο Cueva πέθανε λίγο αργότερα σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.

Πηγή: newsbeast.gr