Εικόνες από ατύχημα που συνέβη χθες στη διάρκεια του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Αναβάσεων στις Πλάτρες κάνουν από χθες το γύρο του διαδικτύου – Τραυματίστηκαν πατέρας και παιδί στην προσπάθεια τους να αποφύγουν το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, αυτοκίνητο που συμμετείχε στον αγώνα σε μια αριστερή στροφή παρεξέκκλινε δεξιά με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε μεταλλικό κιγκλίδωμα και να ανατραπεί εκτός της ειδικής διαδρομής και να ακινητοποιηθεί.

Στο συγκεκριμένο σημείο -το οποίο όπως μας έχει αναφερθεί ήταν εκτός των προκαθορισμένων σημείων θέασης- βρισκόταν 32χρονος άντρας ο οποίος κρατούσε το 13 μηνών μωρό του.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και παιδάκι τραυματίστηκαν αφού έπεσαν στο έδαφος στην προσπάθεια τους να αποφύγουν το αυτοκίνητο.

Στο σημείο βρίσκονταν τρία ασθενοφόρα τα οποία έσπευσαν επί τόπου για εξέταση των τραυματιών από τα πληρώματα τους. Όπως διαπιστώθηκε οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο 32χρονος διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα σπονδύλου, κάταγμα δεξιάς επιγονατίδα και εξάρθρωση ωμοπλάτης. Όσον αφορά το παιδάκι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού υποβλήθηκε σε εξέταση στον αξονικό τομογράφο μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Η κατάσταση του παιδιού περιγράφεται ως εκτός κινδύνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά το επεισόδιο, ο αγώνας διακόπηκε.Ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Πάντως πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο και παρακολουθούσαν τον αγώνα, ανέφεραν στη Cyprus Times ότι πολλοί ήταν οι θεατές που βρίσκονταν σε σημεία που δεν ήταν προκαθορισμένα για θεατές και παρά τις συστάσεις δεν απομακρύνθηκαν. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται.

Πηγή: CyprusTimes