Τεράστιο σοκ έχει προκληθεί στο πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου μια νεαρή μανούλα, στραγγαλίστηκε από αδίστακτους κακοποιούς δίπλα από το μόλις 11 μηνών μωρό της, ενώ ο πιλότος σύζυγός της ήταν δεμένος σε μια καρέκλα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εισερχόμενη στο σπίτι στην οδό Πανάγου αντίκρισε ένα φριχτό θέαμα.

Η κοπέλα που στις 12 Ιουλίου θα γίνονταν 20 ετών βρήκε φρικτό θάνατο από τουλάχιστον τρεις αδίστακτους εγκληματίες οι οποίοι για να να αρπάξουν τις οικονομίες της οικογένειας της, δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν να βασανίσουν τον 32χρονο σύζυγο της και να σκοτώσουν και να κρεμάσουν το σκύλο που είχε η οικογένεια.

Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες και  είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο kickboxing, ενώ ο 32χρονος σύζυγός της είναι πιλότος ελικοπτέρων.

Ο σύζυγος ήταν σε μεγάλη ταραχή και έκανε λόγο για ληστεία στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα με τρεις ληστές να μπαίνουν στο σπίτι από μία μπαλοκονόπορτα. Οι τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έδειξαν από την πρώτη στιγμή την αγριότητά τους, καθώς πρώτα σκότωσαν το σκυλί της οικογένειας με τις πληροφορίες να λένε πως το κρέμασαν. Στη συνέχεια πιθανότατα οι δράστες να έδεσαν σε μία καρέκλα τον 32χρονο και βασάνισαν την 20χρονη προκειμένου να τους αποκαλύψει που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα της οικογένειας.

Η άτυχη γυναίκα προφανώς εξαιτίας του σοκ που είχε υποστεί φώναζε και οι ληστές φαίνεται πως προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι καθώς η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικά τραύματα.

Το μωράκι τους που έκλαιγε ασταμάτητα δίπλα από την νεκρή μανούλα του βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά της γιαγιάς του, η οποία προσπαθεί να συνέλθει και η ίδια από το σοκ που έχει υποστεί. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.