Όχι ένας, όχι δύο αλλά δεκατέσσερις αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα εξαιτίας ενός επιπόλαιοι και ασυνείδητου νεαρού που είχε έρθει από την Αγγλία.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τις 22:30 στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Φειδίου στη Βούλα όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, έφθασαν στο σημείο ύστερα από σήμα που είχαν λάβει για νεαρό άτομο το οποίο έσπαγε καθρέφτες αυτοκινήτων.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής άρχισε να τους βρίζει, να τους φτύνει λέγοντας τους ότι έχει κορονοϊο.

Ο 26χρονος συνελλήφθη κανονικά για άσεμνη και επικίνδυνη πράξη κατά των αστυνομικών. Μεταφέρθηκε στο Α.Τ Βούλας-Βουλιαγμένης όπου συνέχισε την ανάρμοστη συμπεριφορά.

Συνολικά 12 αστυνομικοί της Β’ Αλλαγής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και δύο του αστυνομικού τμήματος που ήρθαν σε επαφή μαζί του μπήκαν σε καραντίνα. Οι αστυνομικοί βγήκαν εκτός τουλάχιστον για επτά ημέρες έως ότου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει ή όχι προσβληθεί από τον ιό.