«Μαύρη» ημέρα ξημέρωσε τόσο για την οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και για την οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. αφού έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, Δημήτρης Κίτσος.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ο Υπαστυνόμος Α’ Δημήτρης Κίτσος «έφυγε» από τη ζωή, ενώ κοιμόταν σε ηλικία 53 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αστυνομικό Γεωργία Τσουμπελή.

Άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας μιλώντας στο αστυνομικό σάιτ, Securitynews.gr, έκαναν λόγο για έναν καλοκάγαθο γίγαντα με καρδιά μάλαμα.

«Ήταν έντιμος, πατριώτης και φιλόπατρις. Ήταν πάντοτε εξυπηρετικός και επικοινωνιακός, γεγονός που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινότητα του Πύργου. Θα τον θυμόμαστε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Securitynews.gr η κα Γεωργία Νικολακοπούλου, κάτοικος Πύργου.

«Ως αστυνομικός ήταν μάχιμος, πιστός στο καθήκον, έτοιμος να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του ακόμα και πέραν των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας του. Πάντα μπροστάρης όπου χρειαζόταν. Έντιμος άνθρωπος και συνάδελφος», αναφέρουν με συγκίνηση οι συνάδελφοι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ilialive.gr, ο Δημήτρης Κίτσος, κατείχε και μια σημαντική παρουσία στο ηλειακό ποδόσφαιρο ως διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλες άντοχές, έχοντας γράψει χιλιόμετρα μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Securitynews.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του…Καλό Παράδεισο!