Αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας αντιλήφθηκε κλοπή στην αποβάθρα του μετρό «Σύνταγμα».  

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Κακή επιλογή έκανε ένας κλέφτης στο μετρό «Σύνταγμα» ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής, όταν εκμεταλλευόμενος την ελάχιστη κυκλοφορία του κόσμου αποφάσισε να κλέψει τις λάμπες από τις διαφημιστικές προθήκες του σταθμού, προξενώντας φθορές.

Ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν στην απέναντι αποβάθρα με κατεύθυνση την Ανθούπολη αντιλήφθηκε κλοπή στην απέναντι πλευρά.

Δίχως να χρονοτριβήσει έσπευσε προς το μέρος του, αφού πρώτα ενημέρωσε τον σταθμάρχη. Την ίδια στιγμή ο ανυποψίαστος κλέφτης επιχείρησε να εισέλθει στο βαγόνι ωστόσο λογάριασε δίχως τον αστυνομικό. Ο αστυνομικός δηλώνοντας την ιδιότητά του, του ζήτησε να τον ακολουθήσει.

Εκείνη την ώρα, ο κακοποιός πέταξε και έσπασε τις λάμπες φθορίου που κρατούσε προς το μέρος του αστυνομικού και μετά προσπάθησε -μάταια- να διαφύγει με το συρμό που είχε καταφθάσει. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τον αστυνομικό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι επικοινώνησαν με το Securitynews.gr ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας μαζί με τους συναδέλφους του που εκείνη την ώρα είχαν υπηρεσία στο μετρό του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες όπως αποδείχθηκε από τη σωματική έρευνα πρόκειται για χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν πληθώρα από σύριγγες και καταπραϋντικά χάπια.

Ο δράστης προσήχθη στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε τη φωτογραφία: