Εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 60χρονο.

Ο 60χρονος ήταν «θρυλικός» στον κόσμο της νύχτας ποινικός και είχε απασχολήσει επί σειρά ετών τις Αρχές. Ο «Απάτσι»  δολοφονήθηκε στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Εκεί εντοπίστηκε αιμόφυρτος από πολίτες που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Το θύμα φερόταν από τις Αρχές να αναλαμβάνει επιθέσεις για λογαριασμό ανθρώπων της νύχτας. Ο 60χρονος είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες. Η μία είχε σημειωθεί το 1995 και η άλλη το 2002. Στη φυλακή πρωταγωνίστησε σε εξεγέρσεις κρατουμένων.

Η δολοφονία του σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. που θα εξετάσεις παλιούς «λογαριασμούς» του 60χρονου, προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση στην Καλλιθέα.

Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Σύμφωνα με το protothema.gr διαπιστώθηκε πως ο Πάλλης είχε δεχθεί τρεις σφαίρες με τους αστυνομικούς να περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής. Ο Βαγγέλης Πάλλης είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα.