Η Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κηφισιάς κατόρθωσαν να συλλάβουν δύο πρώην μέλη της διαβόητης συμμορίας των «Ροζ Πανθήρων».Η συγκεκριμένη συμμορία είναι παγκοσμίως γνωστή για μεγάλες ληστείες και υφαρπαγή εκατομμυρίων χρηματικών ποσών.

Το συμβάν

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο αλλοδαποί Σερβικής καταγωγής διέρρηξαν κατάστημα της Κηφισιάς αφαιρώντας παπούτσια και χρήματα διεθνούς οίκου αξίας 30.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες δεν γνώριζαν ή δεν είχαν δώσει σημασία στο γεγονός ότι το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος μαζί με τα αντίστοιχα της περιοχής “έγραφαν” τα πρόσωπά τους.

Αυτό αποδείχθηκε και το μεγάλο τους σφάλμα, καθώς οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς κατάφεραν με γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες να εντοπίσουν τους δύο αλλοδαπούς.

Ειδικότερα η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε έναν 37χρονο για τον οποίο εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων για κλοπή και απάτες, ενώ τις χειροπέδες δεν γλίτωσε και 49χρονος συνεργός του που και αυτός αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές καθώς είχε παραβιάσει την άδεια που του είχε χορηγηθεί από το σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης στο όποιο είχε φυλακιστεί.

Πηγή βίντεο: newsit