Δεν έχουν τέλος τα «κορονοπάρτι»  στις περιοχές των Δυτικών προαστίων και συγκεκριμένα στην Αχαρνών. Τί και αν έχουμε lockdown και μια πανδημία να διαχειριστούμε, τα πάρτι των Ρομά συνεχίζονται.

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του ΤΑΕ και του Τμήματος Αχαρνών στον καταυλισμό της Αυλίζας, έπειτα από πολλαπλές καταγγελίες -αγανακτισμένων- που δέχτηκαν για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Πάρτι δίχως όρια – Μουσική στη διαπασών 

Φτάνοντας στον καταυλισμό, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως περισσότεροι από δέκα (10) Ρομά είχαν στήσει κανονικό γλέντι, χωρίς να λογαριάζουν τα μέτρα ή το ακατάλληλο της ώρας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Securitynews.gr, οι διοργανωτές του πάρτι είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα ηχητικής εμβέλειας άνω των 200 μέτρων.

Η ιδιοκτήτρια της οικίας όχι μόνο συνελήφθη αλλά της βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000€ για τη μη τήρηση των μέτρων κατά διασποράς του Covid-19, ενώ στους καλεσμένους βεβαιώθηκε πρόστιμο 300€ έκαστος. Oι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το στερεοφωνικό συγκρότημα.