Άδειασαν τα αστυνομικά τμήματα, καθώς δύο αστυνομικοί μόνο βρίσκονται στη βάρδια στα Εξάρχεια, κι άλλοι δύο στην Ομόνοια!

Την ώρα λοιπόν που αμφιλεγόμενα πρόσωπα είχαν διατεθεί και συνεχίζουν να διαθέτουν στρατιές αστυνομικών κι ένα σωρό περιπολικά και υπηρεσιακές μηχανές, την ίδια στιγμή τα αστυνομικά τμήματα δεν έχουν προσωπικό ούτε για βάρδιες.

Σύμφωνα με πληροφορίες και επιτόπιο ρεπορτάζ του piperata.gr, χθες μετά τις 10 το βράδυ το Α.Τ Εξαρχείων, το οποίο πλείστες όσες φορές έχει δεχθεί εμπρηστικές επιθέσεις, ξέμεινε με έναν αξιωματικό υπηρεσίας, έναν φρουρό στην εξωτερική σκοπιά και 12 κρατούμενους μέσα… στο κρατητήριο!

Ανάλογη είναι η κατάσταση στα περισσότερα τμήματα της Αθήνας, όπως της Ομόνοιας, των Πατησίων και της Κυψέλης. Στην οδό Σποράδων το οποίο, πέραν των άλλων, έχει τεθεί σε καραντίνα, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορoνοϊού και στέλνει τα συμβάντα στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Αξιωματικοί και αστυφύλακες διαμαρτύρονται εντονότατα, λέγοντας ότι ακόμη και η φύλαξη των κτιρίων είναι αδύνατη, πόσω μάλλον η επιτήρηση των γειτονιών.

Όσον δε για την εγκληματικότητα στο κέντρο, τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται και πάλι επικίνδυνα.

Πηγή: piperata.gr