Έντονος είναι ο προβληματισμός στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη την τελευταία εβδομάδα, έπειτα από τις συλλήψεις ατόμων που βρίσκονται στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ρεπορτάζ Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Securitynews.gr, τα πρόσφατα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου και επανέφεραν στο προσκήνιο την αναντίρρητη ανάγκη για ενίσχυση του προσωπικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Υπό αυτό το πρίσμα, ανώτατα στελέχη της Κατεχάκη, υπό το καθεστώς της ανομίας επισημαίνουν στο Securitynews.gr ότι «Έρχονται δύσκολες ημέρες. Από το φθινόπωρο θα δοκιμασθεί το σθένος των Ελλήνων Αστυνομικών».

Επιπροσθέτως, κρίνεται απαραίτητο να αναφερθεί το γεγονός, ότι ο υπουργός προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε τους μάχιμους ένστολους της ομάδας ΔΡΑΣΗ, εξέφρεσε την ικανοποίηση του και «δεσμέυτηκε» για ενίσχυση του προσωπικού.

Εν κατακλείδι, μέχρι στιγμής δεν είναι ανακοινώσιμος ο αριθμός των ατόμων που θα ενισχύσουν την ομάδα ΔΡΑΣΗ. Το επόμενο δίμηνο αναμένονται ανακοινώσεις τόσο από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ όσο και απο τη Γ.Α.Δ.Α