Στη “φάκα” της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ένας από τους βασικούς υπόπτους  της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης στη Ν.Σμύρνη!

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr o ύποπτος ανακρίνεται αυτή τη στιγμή από τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ονομάζεται Ρ.Σ (για ευνόητους λόγους μέχρι νεωτέρας δεν το αναφέρουμε ολόκληρο), με πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι είναι Αλβανικής υπηκοότητας και διαμένει στο Μενίδι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας τον “τσίμπησαν” αξιοποιώντας πληροφορίες από τα social media, όπου διαδικτυακοί του φίλοι τον ¨αποθέωναν για τις πράξεις του”¨.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες οι αστυνομικοί μπόρεσαν και εξακρίβωσαν και ένα ακόμη στοιχείο, αυτό που ήθελε τον νεαρής ηλικίας να προσπαθεί να  πουλήσει το αυτοκίνητο του μάρκας toyota corolla, για να μην έχουν στοιχεία οι αστυνομικές αρχές στη διάθεση τους.

Τέλος, να πούμε ότι ο βασικός ύποπτος διατηρεί στενές σχέσεις με οπαδούς και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ συγκαταλέγεται στη κατηγορία των χούλιγκανς.

 

Update: Αργά το απόγευμα έχει αφεθεί ελεύθερος με την ΕΛ.ΑΣ να συνεχίζει τις έρευνες και να εστιάζει και σε άλλα πρόσωπα για να “κλειδώσει” την υπόθεση.

 

Περισσότερα θα έχουμε τις επόμενες ώρες.