Τραγικοί τίτλοι τέλους γράφτηκαν για δύο νέα παιδιά τα οποία έχασαν τη ζωή τους στην Περιφερειακή Αιγάλεω, κοντά στα διυλιστήρια του Ασπροπύργου.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Οι «κοντράκηδες» αποδεικνύουν ότι δεν κυλάει αίμα στις φλέβες τους αλλά μόνο αδρεναλίνη! Όπως καταγράφει η κάμερα του Securitynews.gr, μόνο λίγες ώρες από τον θάνατο του γνωστού youtuber Αντρέα Ρίγκο και του φίλου του, νέοι με «πειραγμενες» μοτοσυκλέτες και πολλοί από αυτούς δίχως δίπλωμα οδήγησης συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να τιμήσουν τη μνήμη του και να συνεχίσουν τις κόντρες.

Δείτε το βίντεο από το σημείο, λίγο πριν φτάσει η Aστυνομία:

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. αλλά και της Τροχαίας, οι οποίοι διενέργησαν τροχονομικούς ελέγχους. Κατά τους ελέγχους οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως πολλοί από τους δικυκλιστές δεν είχαν δίπλωμα με αποτέλεσμα ο γερανός της τροχαίας να προβεί σε ακινητοποιήσεις και μεταφορά με γερανό.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ομάδα συγκεντρωμένων έριξαν πέτρες κατά των αστυνομικών. Άμεσα παρενέβη η Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. με τους συγκεντρωμένους να διαλύονται στα γύρω στενά!