Άνανδρη επίθεση δέχτηκε σήμερα στην περιοχή των Αμπελοκήπων μία γυναίκα, επειδή ο σύζυγός της είναι αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό ο αστυνομικός που υπηρετεί στην διεύθυνση αλλοδαπών είχε στοχοποιηθεί από αγνώστους μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς του. Προ ημερών είχαν προκαλέσει φθορές στη μηχανή του αστυνομικού. Μάλιστα είχαν πετάξει και τρικάκια που έγραφαν «Μπάτσε να προσέχεις τον κ*** σου και την οικογένειά σου».

Σήμερα, η σύζυγος του αστυνομικού ανυποψίαστη βγήκε από το σπίτι της αλλά δυστυχώς της είχαν στήσει ενέδρα. Άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι η σύζυγος του αστυνομικού και μάλιστα ένας από τους άνανδρους της επιτέθηκε με χαστούκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 12 το μεσημέρι γυναίκα αστυνομικού ενώ είχε βγει για ψώνια δέχτηκε άνανδρη επίθεση από μαυροφορεμένους στην συμβολή των οδών Μιχάλη Χατζηκωνσταντή και Βασίλειου Λάκωνος.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η γυναίκα ενώ περπατούσε αμέριμνη άκουσε δυο άντρες πάνω σε ένα μηχανάκι να φωνάζουν «Να η γυναίκα του μπάτσου» και μετά ο ένας από τους δράστες να κατευθύνεται προς το μέρος της με απειλητικές διαθέσεις. Η γυναίκα προσπάθησε να φύγει όμως ο δράστης την πλησίασε και την χτύπησε στο πρόσωπο. Τότε η άτυχη γυναίκα φωνάζοντας μπήκε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας και κάλεσε το 100.

Πληροφορίες από: protothema.gr